Bezoekers blijven welkom op afspraak!

Aangepast bezoekersbeleid Corona

 

Het Coronavirus (COVID-19) houdt ons allemaal in zijn greep. Inmiddels heeft de overheid de nodige maatregelen wederom aangescherpt om verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. 


Wij bij Kuster Yachts doen er ook alles aan om de gezondheid van u én onze medewerkers op de eerste plaats te zetten. Voor alsnog mogen wij, in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM, onze werkzaamheden blijven verrichten. In het belang van u en onze medewerkers hebben wij besloten de nodige maatregelen te treffen. 


Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken om vanaf heden het volgende beleid in acht te nemen:

 

* Een bezoek aan onze werf is momenteel alleen mogelijk op afspraak.

* Onze vaste ligplaatshouders kunnen buiten kantoor uren gebruik blijven maken van het automatische toegangssysteem om hun boot te bezoeken. 
 

* Tot nader order schudden wij, in overeenstemming met de richtlijn van het RIVM, geen handen en willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden van elkaar én van onze medewerkers.


 * Voelt u zich grieperig en/of heeft u koorts? Kom dan niet naar ons werfterrein, om zowel andere bezoekers als onze medewerkers te beschermen.

  

*  Voor vragen en/of het maken van afspraken, willen wij u verzoeken uitsluitend telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk via 0517 391054 of via info@kusteryachts.nl  

 

Wij zijn ons ervan bewust dat bovenstaand beleid u wellicht kan belemmeren tijdens het winter-klaar maken van uw schip. Toch rekenen wij op uw begrip. Door het hanteren van bovenstaand beleid kunnen wij u zolang mogelijk de service blijven bieden die u van ons gewend bent.

Ervan uitgaande u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Met vriendelijke groet,
Sipko van Sluis
Directeur Kuster Yachts

Kuster Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2015 Kuster Yachts | Links | Realisatie: Think Twice