Boot Holland 2020 - 7 t/m 11 februari 2020

Dé aftrap van het nieuwe vaarseizoen!

Tijdens de Boot Holland 2020 show , welke gehouden wordt van 7 tot en met 11 februari 2020 , zal Kuster Yachts aanwezig zijn met een 6-tal gebruikte en nieuwe schepen.   

 

De Kuster A-38 is de meest populaire uitvoering van de in staal gebouwde Kuster serie. Vooral door haar afmetingen (11.50 x 4.04) en haar stoere doch elegante uitstraling. De Kuster A-38 heeft een geringe diepgang en doorvaarthoogte waardoor vele binnenwateren bereikbaar zijn. Het jacht biedt accommodatie aan 4 personen in twee gescheiden hutten.

 

De Kuster A-47 is een plezierjacht in de nieuwe klasse schepen van Kuster Yachts. Sterk en stoer, maar ranker en slanker. Ook sneller en nog zeewaardiger. Het laatste is opmerkelijk voor een jacht met een ruime open kuip. De slogan voor de Kuster A-47 'Thuis op zee' is niet alleen zeer toepasselijk voor het schip, ook opvarenden zullen zich zeer gemakkelijk en veilig voelen aan boord. Korte of lange tochten zijn geen probleem. Met alle gemakken aan boord voelt u zich altijd "Thuis op het water". Plezier en comfort , daar staat, of vaart een Kuster A-47 voor.

 

De klassieke en tijdloze Kustermodellen zijn verkrijgbaar van 31 tot en met 48 voet. Alle modellen staan voor betrouwbaarheid, zeewaardigheid en een hoogwaardig afwerkingniveau. De tijdens Boot Holland gepresenteerde Kuster A-38 en Kuster A-47 schepen zijn zeer uitvoerig uitgerust met boegschroef, dubbele besturing, zonnepanelen en davits. Ook qua navigatie is alles aanwezig en zijn deze jachten ingericht voor een langer verblijf aan boord. Voor meer informatie over deze gebruikte schepen verwijzen wij u graag naar onze verkoopsite.


Als u op zoek bent naar een betrouwbare reisgenoot voor op het water. Kom dan langs tijdens Boot Holland in de Saksenhal bij standnummer 3121. Wij vertellen u graag meer over de Kuster A-38 en alle andere Kuster modellen.


Voor meer informatie over Boot Holland klik hier.

Kuster Yachts | Kelvinstraat 2D | 8861 ND HARLINGEN | Tel. +31 (0)517 391054

© 2015 Kuster Yachts | Links | Realisatie: Think Twice